24 uurs
service!

Laadklep verkoop

Dat het belangrijk is een laadklep te kiezen die past bij het doel dat u ermee voor ogen heeft, hoeven we u niet te vertellen. Toch stappen veel bedrijven daar makkelijk overheen. Graag adviseert JS Laadtechniek u over de optimale laadklep, afgestemd op uw situatie, uw wensen en uiteraard op de benodigde laadkracht. Een weloverwogen keuze garandeert immers jarenlang probleemloos laden en lossen.

Wegens de betrouwbaarheid en de juiste prijs-kwaliteitverhouding hebben we gekozen voor onderstaande merken:

  • Dhollandia uit België
  • Bär uit Duitsland
  • Dautel, eveneens uit Duitsland
  • Marel uit Italië
  • Zepro/Ama uit Zweden

Wat zijn de belangrijkste kenmerken voor een goede laadklep? Bij een kwaliteitsklep staat degelijkheid voorop. Bovendien is de klep snel en eenvoudig te bedienen. Tot slot moet de laadklep veel kunnen dragen, het gaat namelijk vaak om een enorm gewicht.

We verkopen niet alleen achtersluitende laadkleppen, ook onderschuivende laadkleppen en laadkleppen voor personenvervoer, denk aan personenliften en rolstoelliften, maken onderdeel uit van ons assortiment. Wanneer we de laadklep op voorraad hebben, kan de klep binnen een paar dagen gemonteerd worden. Uiteraard bouwen we de laadklep op volgens de CE-fabrieksvoorwaarden en leveren we hem af met LPK-keuring en een servicebeurt binnen drie maanden. Service die u van JS Laadtechniek mag verwachten!

Oriënteert u zich op de aanschaf van een laadklep? Neem voor een vrijblijvend gesprek of een offerte gerust contact met ons op via: info@jslaadtechniek.nl.


24-uurs servicenummer:

0174 54 03 40


Westland
Bandijkweg 25
2676 LH Maasdijk
Telefoon 0174 54 03 40
Email

Boskoop ITC
Duitslandlaan 9
2391 PC Hazerswoude Dorp
Telefoon 0172 46 25 46
Email

Rotterdam-Zuid
Koopliedenweg 17
2991 LN Barendrecht
Telefoon 0180 614 612
Email

Truckcenter Aalsmeer
Afmijnstraat 8
1187 ZZ Amstelveen
Telefoon 020 809 7305
Email