24 uurs
service!

Lopersproject Ter Heijde 

op 5 september van start

Het enthousiasme van de organisatie van de 31ste editie van het Lopersproject Ter Heijde, ook in 2020 in handen van Peter Duijndam, werkt aanstekelijk. ‘De jarenlange ervaring van het Lopersproject Ter Heijde en de drang om continu te blijven vernieuwen, zorgt ervoor dat deelnemers ook dit jaar verrast zullen worden’, aldus Peter. ‘We kijken graag vooral vooruit, want dan kun je snelheid maken. Met de blik op de toekomst gericht wordt richting bepaald en kunnen de laatste puntjes op de í worden gezet voordat op 5 september om 13.30 uur het van start gaat.’

Anders dan ‘normaal’

‘De veiligheid van de deelnemers staat voorop en ook wij houden rekening met de maatregelen rondom het Coronavirus’, vertelt Duijndam. Het is daarom dit jaar verplicht om je vooraf online in te schrijven (via www.terheijderunners.nl). De vertrouwde na-inschrijving in de sporthal zelf vervalt dit jaar. ‘We verzamelen alle 12 weken van het project op het grote parkeerterrein van Sporthal de Wielepet in Monster. De noodzakelijke 1,5 meter-afstand kunnen aanhouden door wekelijks vanaf 13.30 uur gespreid te starten en vervolgens iedereen zijn of haar eigen tempo te laten lopen. Het resultaat is natuurlijk net als andere jaren een schitterend uitgestrekt lint van hardlopers over het mooie Westlandse strand. Met uiteraard na afloop voor de gezelligheid nog een drankje.’

Weer enthousiast

Met de tropische temperaturen van de afgelopen weken nog vers in ons geheugen, brengt september over het algemeen weer een ideaal hardloopklimaat. Combineer dat met het enthousiasme van de ruim 150 lopers én 12 trainers en je krijgt het gezelligste lopersproject van Nederland. Er wordt met een zéér afwisselend parcours en met steeds weer andere route getraind voor de 5 km, 10 km en 21 km. Daarnaast zijn er startersgroepen om kennis te maken met het hardlopen én lopen de wandelaars wekelijks ook ruim 1,5 uur. Dat enthousiasme is ook terug te vinden bij JS Laadtechniek, de hoofdsponsor van het lopersproject in Ter Heijde. Al 20 jaar verbinden zij zich aan de Ter Heijde Runners en brengen daarmee heel wat mensen in beweging.

Twaalf weken plezier

Meedoen met de Ter Heijde Runners is gegarandeerd twaalf weken (hard)loopplezier met een echt runningshirt als aandenken. Een shirt dat jaren later nog steeds veelvuldig herkend wordt. Kosten voor deelname zijn slechts 50 euro, waarbij leden van Atletiekvereniging Olympus ’70 met korting kunnen deelnemen.

Online aanmelden verplicht

In verband met de diverse Corona-maatregelen is vooraf, online aanmelden dit jaar verplicht. De organisatie roept daarom op de website www.terheijderunners.nl hiervoor te bezoeken en met veel enthousiasme én respect voor de geldende richtlijnen op 5 september in Ter Heijde te verschijnen.

 
Voor meer informatie over de Ter Heijde Runners kunt u contact opnemen met Peter Duijndam via peterduyndam@gmail.com. We gaan ons best doen om er weer een onvergetelijke editie van te maken.


Sterk in elk merk! 

24-uurs servicenummer:

0174 54 03 40


Westland
Bandijkweg 25
2676 LH Maasdijk
Telefoon 0174 54 03 40
Email

Boskoop ITC
Duitslandlaan 9
2391 PC Hazerswoude Dorp
Telefoon 0172 46 25 46
Email

Rotterdam-Zuid
Koopliedenweg 17
2991 LN Barendrecht
Telefoon 0180 614 612
Email

Truckcenter Aalsmeer
Afmijnstraat 8
1187 ZZ Amstelveen
Telefoon 0297 745 200
Email